Marcel uit Geijsteren deed als laatste een wijziging in het gastenboek
Momenteel staan er 20739 foto's on line
 
6-7-2015 21:25:51
Nieuwpagina verplaatst naar Facebook
Hoi allemaal,

Omdat het voor ons veel makkelijker is om Facebook bij te houden dan deze site hebben we alle nieuws en gastenboek-acties verplaatst naar onze Facebook pagina.
Deze is te vinden op: http://www.facebook.com/TradeMark.RockandRoll

13-10-2013 19:00:08
Sies is geboren!!
De Trade Mark familie is afgelopen week weer uitgebreid! Bassist Jules en zijn vrouw Natalie hebben een gezonde dochter, Sies, op de wereld gezet. Geboren in een jubileum jaar, dat voorspeld een gouden (rock&roll-)toekomst!

Jules, Natalie, Meis en Pien, heel veel geluk met jullie dochter en zusje!!

13-3-2013 23:29:59
Programma Verrekte Goede Vrijdag helemaal rond!
Alle bands en gastmuzikanten voor Verrekte Goede Vrijdag op 29 maart 2013 zijn bekend!

FLASH!

de super getalenteerde jonge band uit Sevenum opent de avond.

Oenoemoeloeke 5

de mannen van de O5 klimmen speciaal voor 29 maart weer een keer op de planken. Klasse reünie voor een klasse feest!

Trade Mark

Natuurlijk sluit Trade Mark de avond af. Met verschillende gastmuzikanten wordt het een onvergetelijk optreden. De volgende speciale gasten staan samen met Trade Mark op het podium:

Jori Beeren
Twan Versteegen
Fred Coppus
Richard "Gorro" Jansen
Rob Zanders

Tot 29 maart!!!

18-2-2013 23:59:16
VERREKTE GOEDE VRIJDAG Merthal Horst
De voorbereidingen zijn in volle gang en het begint allemaal op zijn plaats te vallen!!

Oenoeomoeloeke Vief waren gestopt maar ze komen 29 maart weer eenmalig knallen op het Trade Mark podium. Ook Jori Beeren (bekend van onze overweldigende kerstshows op Dendron en natuurlijk als succesvol vastenaovenszangeres) en Richard "Gorro" Jansen zijn van de partij. Meer namen volgen!!

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Verrekte Goede Vrijdag bezoek je Trade Mark ff op feestboek!! (kan natuurlijk ook op via een link op deze site...)

17-8-2012 9:03:39
Verrekte Goede Vrijdag Part III
In 2013 is het zover.. Trade Mark bestaat dan 25 jaar!!

Op 29 maart vieren we dat met de derde editie van Verrekte Goede Vrijdag.

Later meer informatie!! (op facebook, www.verrektegoedevrijdag.nl of natuurlijk gewoon op deze site)

3-4-2012 10:39:39
Jouw band in voorprogramma Trade Mark?
Wij zijn nog op zoek naar een leuk voorprogramma voor in D'n Oldtimer op zondag 5 augustus Kermis Venray.

Stuur een mailtje naar info@trade-mark.nl als je ongeveer anderhalf uur voor Trade Mark wil spelen!!

15-3-2012 21:27:51
Pien is geboren!!
Bassist Jules alias Goelio en zijn vrouw Natalie hebben afgelopen weekeinde een gezonde dochter op de wereld gezet.

Jules, Natalie, Meis en Tijn*

Van harte gefeliciteerd met dit grote kleine wonder! Geniet ervan!

10-1-2012 9:15:10
Tijn
Het vreselijke bericht dat
TIJN GEELEN,
zoontje van onze bassist Jules, plotseling is overleden, maakt ons heel erg klein.


onvoorstelbaar en ongelooflijk
dit doet meer pijn dan je kunt voelen
er had nog zoveel moois moeten komen
onvatbaar dat het niet zo mag zijn
dag lieve stoere
Tijn

Natalie, Jules, Meis en familie...
You'll never walk alone!


23-11-2011 22:22:21
Einde exclusiviteit bij Artilla
Trade Mark verbreekt de exclusieve samenwerking met boekingskantoor Artilla. Twee jaar heeft Trade Mark met Artilla samengewerkt. Het afgelopen jaar was Trade Mark zelfs uitsluitend te boeken via Artilla. Na deze twee jaar concludeert Trade Mark dat de samenwerking niet heeft gebracht wat ze ervan gehoopt had.
Dat betekent dat Trade Mark weer rechtstreeks te boeken is bij….jawel: Trade Mark!!

Boeken doe je via de contact pagina op www.trade-mark.nl De kosten èn de afspraken zijn hiervoor eenduidig! Tot 200 personen boek je Trade Mark voor 1150 excl. BTW en tot 800 personen voor 1450 excl. BTW. Voor grotere zalen en tenten maken we een prijs op maat. Alle prijzen zijn inclusief licht, geluid, een avond feest en zonder verassingen achteraf..

Boeken doe je via de contact pagina.

26-9-2011 15:24:57
Reserve reserve crew
Gisteren waren de mannen van Trade Mark op stap met de reserve crew van de reserve crew.... Nick en Remi namen de honneurs waar van de de vaste crew (Pietje, Olav en Heldus) èn van de vaste reserve crew (Klump en René) die allen niet beschikbaar waren wegens vage bezigheden elders. Remi en Nick bedankt voor het veilig thuis brengen en alle andere onmundig belangrijke dingen die jullie gisteren allemaal geregeld hebben. Waar zou een arme band als Trade Mark zijn zonder roadcrew (of een reserve crew of een reserve reserve crew..)??

10-6-2011 23:18:21
Twitter
Sinds kort kan iedereen via de 'bandleden' pagina de bandleden volgen via twitter, tenminste, voorzover de bandleden een twitter-account hebben.

28-1-2011 18:44:30
Kelsmiddag 2011
voor de 11de keer kelsmiddag in Venray en natuurlijk is Trade Mark erbij!! De bijna 800 kaarten waren binnen een uur weg...en dat terwijl er deze middag geen enkel vrouwelijk schoon aanwezig zal zijn..rare jongens die Pielhazen..
Maar veel bier, 800 mannen, Ger Janssen, superklasse buutteredner Jan Strik en natuurlijk oermuzikant Jack van Els maken dit spektakel nu al een doorslaand succes. Dat mag je niet missen (dus vette pech als je geen kaartje hebt of vrouw bent..)

11-12-2010 13:48:15
Vanavond Trade Mark bij ceedee presentatie Oenoemoeloeke Vief
De Oenoemoeloeke Vief presenteren vanavond bij cafe De Lange in Horst hun tweede cd "De schief van Vief". De mannen van Trade Mark mogen deze superavond openen om ongeveer half tien..komt dus op tijd!!
Volgende week is de jaarlijkse, besloten, kerstviering op het Dendron college waar Trade Mark weer wat rock&lol versies van bekende kerst-evergreens ten gehore zal brengen voor 2500 pubers die liever thuis in bed zouden liggen. Tijdens deze kerstspecial zal een eenmalig duet tussen De Belg en Jori Beeren te horen zijn...wouw.
Tweede kerstdag bij Ger in het Cafe in de Meterik een knallend rock feest. Daar mag iedereen weer komen...ik zou het niet laten!!

21-6-2010 20:59:03
Drummer Peter 'sissi' Hendrix stapt in het huwelijksbootje
Na 15 jaar zwoele nachten, sterke verhalen en diepe trouw heeft de fameuze drummert van Trade Mark, Peter 'sissi' Hendrix (bij hemzelf, als enige, ook bekend onder de naam Haribo) vol overgave zijn ja-woord gegeven aan zijn Diana. Afgelopen vrijdag is dit heugelijk feit door de overige bandleden, samen met de andere gasten, tot in de late uurtjes gevierd. De band Cold Turkey (=Kalde Kalkoen) verzorgde een klasse optreden met uiteraard Highway to Hell als openingsnummer. Peter en Diana, nogmaals kei proficiat, enne...keep on rocking!!

2-5-2010 13:46:56
Foto's online.
De foto's van het machtige 'Snel naar de Bel' optreden staan online. De eerste foto's zijn van het sublieme voorprogramma Plan-B.

20-4-2010 19:09:24
Es geht wieder los!!
Ja,ja, de mannen van Trade Mark mogen binnenkort weer los! Er staan weer superaffentietengeile optredens te wachten. Trade Mark is dit jaar weer te zien in oa Asten, Bergen, Heusden en natuurlijk in hometown Horst. Houdt de agenda in de gaten want er komen zeker nog gigs bij!!

12-2-2010 19:04:40
Lamme webbeheerder is wakker geworden
Onze lamstraal van een webmaster heeft eindelijk de foto's van de afgelopen drie(!) optredens online gezet. Helaas moeten we nog even wachten op de foto's van de kerstviering op het Dendron college.

18-12-2009 14:57:39
Feestend 2009 uit
Het 22e levensjaar van Trade Mark staat voor de deur, mensen wat een feest. Nog drie jaar en er is weer een Verrekte Goede Vrijdag. Daar hebben we nu al zin in!! Dus houd goede vrijdag maar vast vrij in 2013, kan nooit kwaad. Eerst luiden de (kerst-)mannen van Trade Mark nog op juiste, feestende, wijze 2009 uit. Voor de jongeren onder ons speelt Trade Mark weer een kerstsetje op de kerstviering van Dendron komende maandag. Helaas voor de ouderen (-jongeren) onder ons is dit besloten….Maar niet getreurd. Het einde van de gemeente Meerlo-Wanssum wordt morgenavond luid gevierd in Brugeind. Samen met Snormaal knalt Trade Mark er een waardig eind uit. De entree is geheel gratis. En dan voor iedereen nog een feestje op 2e kerstdag in De Merthal in Horst waar Trade Mark een festivalletje opent. Kom dan op tijd want Trade Mark speelt vroeg en is daarna zeer waarschijnlijk niet meer serieus aanspreekbaar (daarvoor wellicht ook niet, maar ja daar zult u het mee moeten doen..).
En dan nog een heugelijke gebeurtenis zo op het einde van dit jaar…Onze spiksplinterbijnanieuwe bus is niet meer wit, ook niet meer zwart maar, geloof het of geloof het niet, weer super klasse affentittengeil beletterd! Wat is het leven toch schon!!

8-11-2009 9:53:30
Zevendronk
Heb je het al gehoord van de zeven, de zeven? Godnondeju nog eens aan toe mensen wat heeft Trade Mark de laatste tijd weer klasse zevendronken meegemaakt! Zo kwam laatst in Siebengewald een dame op het podium die de zevendronk met (goedgevulde glazen) witte wijn deed...dus...
In Asten hadden we een zeer speciale zevendronk met niemand minder dan kroegbaas Deef van de feestcafé De Peer! Hij weerde zich kranig maar gelukkig kreeg ie assistentie van een andere trouwe zoeper die heel wat minder moeite had met zeven goudgele rakkers. Allemaal hebben ze natuurlijk een affentietengeil Trade Mark shirt gewonnen en natuurlijk hebben ze de op deze illustere avonden de eeuwige roem verworven.

18-9-2009 18:04:22
Tijn is geboren!!
Goelio, hoewel zelf ook niet groot van stuk, is er in geslaagd om een kleine knul op de aardkloot te zetten!! Proficiat!! Iedereen weet dat basgeluid babytjes rustig houdt dus dat komt wel goed...(of werkt dit niet als Goelio de Ampeg de riem aantrekt??) Natalie, Jules en Meis.. Van harte en geniet ervan!!

5-6-2009 15:36:32
Trade Mark bus dood...Leve de Trade Mark bus!!
De oude trouwe Trade Mark bus heeft het laatste levenslicht gezien. Helaas is het trouwe beestje niet meer veilig. Ondanks het ongetwijfeld zeer kundig broajwerk van De Belg ontstonden er ook grote twijfels over het doorstaan van de jaarlijkse keuring...
Maar niet getreurd! Vanaf vanavond rijdt er een spiksplinter nieuwe (nou ja...bijna dan) Trade Mark Bus in 't land. In eerste instantie nog wel wit, maar binnenkort uiteraard met duidelijke Trade Mark print. De katholieke mis wegens het heengaan van onze oude mercedes vindt vanavond plaats tijdens het concert van Rowwen Heze op het festival terrein. Kleed u gepast (in zebraprint dus..)!

12-5-2009 19:33:31
Trade Mark opent uniek openluchtconcert Rowwen Hèze
Trade Mark opent uniek openluchtconcert Rowwen Hèze
De eerste keer speelde Trade Mark in 1991 met Rowwen Hèze. De laatste keer is alweer vier jaar geleden. Nu volgt een prachtig vervolg op de verschillende ontmoetingen in het verleden. Op 5 juni 2009 geeft Rowwen Hèze een uniek openluchtconcert op de voorburcht van de kasteelruïne van kasteel ‘Huys ter Horst’ in Horst aan de Maas. Het is alweer enkele jaren geleden dat de band binnen de eigen gemeentegrenzen een optreden verzorgde, afgezien van het jaarlijkse slotconcert in America.
Trade Mark opent de avond en zorgt met zijn dampende boerenfeestrock voor een super opwarmer voor de stampende boeren tex-mex van Rowwen Hèze. In 2005 in de Wetteling in Venray (ook toen georganiseerd door L!nQ events) bleek de combinatie van de twee bands al uitstekend te werken. Een super feest in de openlucht op een fantastische locatie!!

4-4-2009 13:52:19
Recessie raakt Trade Mark
Instortende beurzen, de autoverkoop op z’n gat, de huizenmarkt ingestort, banken vallen om...ook Trade Mark krijgt zijn deel... De mannen van Trade Mark staan te springen om weer het podium op te mogen maar helaas zijn er momenteel weinig mogelijkheden. Er komen voor later in het jaar voldoende aanvragen binnen maar door de late vakantie en conflicten met andere bezigheden van de bandleden gaan verschillende opties in rook op...
Ondertussen kruipen de bandleden tegen de muren van het repetitiehok op, verschijnen er naast recessieverschijnselen ook depressieverschijnselen en groeit het mos op de trademarkbus weer tot ongekende hoogte!
Maar er is ook goed nieuws te melden!! In september zet bassist Goelio weer een Trade Mark telg op de wereld (nou ja...zijn lieve vrouw dan..). Door de rust op de podia wordt het repertoire momenteel effectief uitgebreid. Uit het hok van Trade Mark klinken nieuwe nummers van Green Day, AC/DC, ABBA en zelfs Neil Sedaka!! Zo zie je maar.. ieder nadeel heb z’n voordeel...

1-2-2009 21:55:39
Alweer wordt feestmanager Trade Mark prins van Horst
Prins Rene d'n ierste! De feestmanager van 20 jaar Trade mark is gisteren uitgeroepen tot de 47e prins van D'n Dreumel in Horst. Het kan natuurlijk geen toeval zijn dat ook de feestmanager van 15 jaar Trade Mark in 2004 uitgeroepen werd tot prins Jac d'n derde. In de wandelgangen ging al lang het gerucht dat het bestuur van D'n Dreumel de mannen van Trade Mark nauw in de gaten hield. Bepaalde types worden bij optredens vaker gesignaleerd, tijdens repetities worden vaak vage schaduwen waargenomen voor de ramen.
Wilt u ooit prins worden? In 2013 is het 25 jarige jubileum van Trade Mark. U hebt dus nog 4 jaar om uw organisatietalenten te bewijzen en misschien valt u de eer om in 2013 de feestmanager van Trade Mark worden!! Vast staat dat u dan in 2014 de 52e prins van Horst bent!

28-11-2008 13:45:12
Kerst met Trade Mark??? Ho, ho, ho
Ha, ha, de sint is alweer bijna naar huis en de dikke dronkenlap met z'n rode neus rendier staat alweer te popelen om met de mannen van Trade Mark twee mega kerst optredens te verzorgen. Rudolph is het hele jaar door al aanwezig (volgens de geruchten overzomert hij in Belgie) dus voor de mannen van Trade Mark is dit een kalkoentje. Er wordt momenteel druk gerepeteerd aan een kerstsetje voor de kerstviering in het Dendron college. Dit is helaas voor alle ouderen jongeren onder ons een besloten feestje voor de jeugdige 2500 dendrongangers... Maar niet getreurd. Voor het eerst staat Trade Mark op tweede kerstdag in de JUM in Merselo. Ga er maar vanuit dat dit een ouderwets superknal feest wordt met een klein kersttintje. Zorg dat de koeien gemolken zijn, de varkens op stal staan en de rendieren afgeschoten...dan staat niets een feestje in de weg!!

22-8-2008 14:43:18
Samenwerking met Artilla
Het illustere (en imaginaire) management van Trade Mark heeft zijn bodemloze ondeskundigheid uiteindelijk zelf onder ogen gezien. Het getuigt van onmetelijke moed dat vlak voor de vakantie er een diepgaand, onethisch en hilarisch gesprek is geïnitieerd door de regelneven van Trade Mark. Op een goede avond stond de grote baas van boekingsbureau Artilla in het repetitiehok en het resultaat van deze actie mag er zijn. Trade Mark is vanaf heden ook via Artilla (zie www.artilla.nl) te boeken. Natuurlijk kun je ook nog altijd onze eigen regelaar bellen. Trade Mark: "Het is ons om het even, als ze godnondeju maar bellen!!"

12-8-2008 10:13:12
Foto's online.
De foto's van kermis Venray en kermis Grashoek staan online.

28-6-2008 16:43:26
Vakantie Trade Mark
De welverdiende vakantie staat voor de deur. De mannen ven Trade Mark en hun crew gaan lekker met hun luie reet aan de zuid-europese stranden uitrusten van de eerste helft van het jubileumjaar... In augustus zijn ze weer terug met frisse moed, goede zin en misschien wel een nieuwe backdrop (of komt een of andere onverlaat de mooie, gejatte vlag nog een keer terugbrengen??)
Tot augustus in Venray!!

15-6-2008 18:58:16
Ongeval organist na superavond bij AAW
Nadat de bus door de roadies uitgeladen was en de mannen van Trade Mark veilig en wel thuis aangekomen waren kwam Soep op het illustere idee om zijn zoontje, die op zolder slaapt, nog even over de bol te aaien. Wat een vader die man. Helaas bleek bij het verlaten van de slaapkamer de oog–voet coördinatie niet meer van de gewenste kwaliteit. Oorzaak hiervan is wellicht het in grote overvloed aanwezige blondgoude vocht in Heusden. Resultaat was in ieder geval dat Soep met z’n zatte kloten bijzonder snel een verdieping lager was….. Gelukkig zijn er geen blijvende gevolgen. Enkele schaafwonden, wat blauwe plekken en een geschrokken echtgenote is allen van tijdelijke aard!

15-6-2008 17:24:25
Foto's All American Wheel Online.
Het was een waar spektakel, inclusief blote tieten en nakse piemels.

13-6-2008 16:12:41
Foto's van het Weifeest in Horst online.
Eindelijk staan de foto's van het weifeest in Horst online.
Sorry voor de vertraging.

6-6-2008 9:47:33
BACKDROP NOG STEEDS SPOORLOOS!
Edit: Het lijkt er op dat we komend weekend onze vlag weer terug gaan zien... we hopen het van harte.

Tijdens het optreden in Het Hutje in Someren-Heide is onze prachtige vlag brutaal ontvreemd door een stel onverlaten. Tot op heden nog steeds niets gehoord... *snik*
De emotionele en financiele schade is groot bij de mannen van TM:
"Vaantje, we missen je!!"

Joep


6-6-2008 9:17:14
Nieuwe startpagina.
Sinds kort is het mogelijk voor de bandleden om de startpagina op eenvoudige wijze te bewerken.
Al het nieuws dat over Trade Mark te melden valt zal vanaf heden op de startpagina te lezen zijn.

Peter